Rating: 4.6666666666667 sterren
3 stemmen

Dayanara (via AirBnb)

April '24

Het was een heerlijke woning waar we 15 dagen hebben genoten van de rust en de wind van curacao. Woning is zoals omschrijving, met zwembad en voldoende ruimte om met 6 personen te verblijven. We waren er met 3 volwassenen en kinderen van 17, 8 en 3 jaar.

Iedereen heeft kunnen genieten van het huisje en het zwembad zonder elkaar in de weg te lopen. We zijn bekend op Curacao dus hadden geen tips nodig. Beheerder reageerde snel als we een vraag hadden. Al met al een aanrader!


Ingeborg(via Google) 

Maart '24

Wat een fantastisch huis, met een geweldige tuin met allerlei voorzieningen, zwembad, bbq, hangmat, pallapo met een mooie zithoek eronder. Het ligt in een rustige wijk. Vanuit het huis kun je alle kanten op, genoeg te zien, te beleven. 

Let vooral op de natuur, de vogels en andere beestjes.

Contact met verhuurder was erg vriendelijk en behulpzaam. Ook het contact met de beheerder was super.


Max (via Micazu) 

November - December '23

Ons verblijf op Curacao was door de villa Kas Di Wayaka helemaal geweldig ! Er waait een heerlijke wind door het huis als je de achter en zij deuren opent. Er zijn meerdere locaties in de tuin om heerlijk te relaxen in de zon of schaduw . En het zwembad water was echt zo lekker ,ook in de avond was dit heerlijk vertoeven. Elke kamer een airco ook!


Jacco (via Facebook)

Januari '23 

Prachtig huis met een geweldig zwembad. Er is veel te beleven voor jongeren op het eiland. Zojuist kreeg ik nog een appje van een van de kinderen. "Bedankt voor de vakantie, heb onwijs gelachen en genoten". Dat zijn herinneringen maken!


Gerard (via Micazu)

December '22 - Januari '23

Heerlijk huis met een fantastisch zwembad. Lekker veel prive en goede communicatie met de eigenaren.


Joke (via Micazu)

November '22

We hebben een fantastisch verblijf gehad in Kas di Wayaka. Fijn huis met zwembad en prachtige tuin, van alle gemakken voorzien. De ligging in Santa Catharina, buiten het toeristische deel van het eiland, vonden wij prettig. Met een huurauto kun je het hele eiland prima verkennen.