Menu

Home
Prijzen
About Us
Aanbiedingen
Voorwaarden
Reserveren
Foto's
Info algemeen
Stranden
Duiken
Gastenboek
Contact

Contact

Coen en Esther van der Kruijs
Julianadorp
Nederland
Telefoon: +31-655366175

Email: Coenito@icloud.com
Facebook: Vakantiehuis Kas di Wayaka

De stranden van Curaçao

Stranden


Bluebay

Een perfect dagje strand voor het hele gezin. Een kalme zee, palmbomen op het strand. Een barretje voor de drankjes en een restaurant en snackbar voor de hapjes. Er is een duikshop aanwezig voor het geval u een duik wilt maken.


Cas Abou

Dit strand is zo mooi dat het ooit het decor was voor de Nederlandse soapserie Bon Bini Beach. Oogverblindend wit zand en een azuurblauwe zee. Ook hier kunt u een duik maken vanaf het strand en is een duikshop aanwezig.
Halverwege het strand vindt u een snackbar en douches. Snorkelen kan goed onder de rotsen aan de linkerkant van de baai, waar u scholen met vis en koraal zal zien.


Grote Knip

Vanaf de parkeerplaats heeft u een schitterend uitzicht over de baai. Een stenen trap leidt u naar het hagelwitte strand. Heel leuk strand om aan te doen tijdens een "rondje" Westpunt. Het strandje er naast heet "Kleine Knip", ook hier zeker even langs gaan!


Jan Thiel

Dit bekende strand heeft voor elk wat wils. U kunt alleen met een handdoek op het strand liggen maar u kunt ook een bedje of zelfs een soort "overdekt matras" huren. Op en om het strand zijn diverse restaurants en bars met 's avonds live muziek. Er is een duikschool, bikiniwinkeltje, massagesalon en watersportverhuur.


Pirate Bay

Een heel leuk strand bij Piscaderabaai. U waant zich op een pirateneiland. In het houten restaurant of op het strand kunt u tussen de middag van de lunch genieten.


Cabana Beach

Dit strand is onderdeel van het Sea-aquariumbeach met ondiep water en zonder stroming. Een vlot in de kalme rustige zee, ideaal voor de kinderen! Er zijn ook diverse eetgelegenheden en winkels.


Porto Marie

Dit lange, spierwitte strand, gelegen op een voormalige plantage, heeft een restaurant, duikshop en genoeg schaduw. Porto Marie heeft een dubbelrif en is daardoor een perfecte plek om te snorkelen of te duiken. In het water zwemmen grote scholen vis, koffervisjes, papagaaivissen en trompetvissen. U vindt dit strand in de buurt van Sint Willibrordus.


Daaibooibaai

Een geliefde plek voor toeristen en locale mensen. Mooi strand en de sfeer van het Curacao van lang geleden. Aan weerszijden van de baai rotsen met cactussen, azuurblauw water, voldoende schaduw en bewaking. In het weekend roken de meegebrachte barbecues van lokale families, want dat mag hier nog. Hebt u de BBQ niet bij u? Bij de snackbar kunt heerlijke broodjes en snacks kopen. U mag het bijna niet missen!


Lagun

Het strand is niet groot, maar heeft veel schaduw door een oude houten constructie en enkele palapa's. Het water is hier zeer rustig omdat de zee bijna 200 meter ver weg is. Langs de hoge kliffen is het schitterend snorkelen. Via een lange trap komt u bij een restaurant, ook bij de parkeerplaats is een restaurant te vinden. Tegen de middag komen er kleine vissersbootjes vol met vis van zee die op het strand op een kleine visafslag worden aangeboden. Een aanrader!